Yhteydenottolomake

Mikäli sinulla on kysyttävää, tarvitset ylläpidon apua webhotellipalveluusi liittyen tai haluat antaa palautetta asiakaspalvelustamme tai mistä tahansa toimintaamme liittyvästä, voit tehdä sen tällä lomakkeella. Käsittelemme saapuneet yhteydenotot arkisin klo 8-18.

HUOM! Olethan kuitenkin ystävällinen ja tutustut ensin ja ohjesivuiltamme löytyviin useimmin kysyttyihin kysymyksiimme - voit löytää vastauksen sieltä pulmaasi nopeammin. Mikäli asiasi taas koskee webhotellipakettiin tehtävää muutostyötä tai tilausta, ole hyvä ja tee tilaus siltä osin tilausjärjestelmämme kautta, älä tällä lomakkeella.


Palautteen aihe

Ole hyvä ja kuvaa alapuolelle lyhyesti yhteydenottosi tai palautteesi aihe (esim. 'Tiedustelu webhotellipalveluista domainille www.xyz.com' tai 'Kysymys asiakkaan A laskusta'). Aihetta käytetään viestin yksilöintiin, joten helpotat työtämme viestisisältöäsi kuvaavalla otsikolla.

Kirjoita seuraavaan palautteesi aihe (*Palautteen sisältö

Kirjoita seuraavaksi yhteydenottosi tai palautteesi. Mikäli jätät ilmoituksen esimerkiksi teknisestä viasta, ole hyvä ja yksilöi vika tarkkaan (ilmoita mm. asiaan liittyvät verkkotunnukset, hakemistopolut, asiakkaan nimi- ja domaintiedot sekä mahdollisimman yksityiskohtainen kuvaus miten ongelma ilmenee).

Kirjoita seuraavaan kysymyksesi tai palautteesi (*
Omat yhteystietosi

Täytäthän myös seuraavat omat tietosi (vähintään tähdellä merkityt), jotta voimme tarvittaessa vastata palautteeseesi.

Oma nimesi (*

Sähköpostiosoitteesi (*

Puhelinnumerosi:

Yritys/organisaatio:

Katuosoite:

Postinumero- ja toimipaikka:Omat asiakastietosi

Mikäli olet asiakkaamme ja viestisi koskee webhotellipalveluun tekniikkaan liittyvää, täytäthän myös seuraavat kohdat asian käsittelyn nopeuttamiseksi. Muussa tapauksessa siirry suoraan seuraavaan kohtaan.

Webhotellipalveluni, jota asia koskee, sijaitsee palvelimella:


Verkko-osoite:
Haluatko antaa palautetta palvelustamme?
 Ei kiitos, en halua antaa palautetta
 Kyllä, haluan antaa palautetta seuraavastiSeuraavien kohtien täyttäminen on täysin vapaaehtoista. Mikäli kuitenkin haluat kertoa myös nämä tiedot, olemme erittäin kiitollisia! Muussa tapauksessa voit lähettää lomakkeen painamalla sivun alaosasta 'Lähetä'.


Oletko Nettihotellin asiakas?:


Jos vastasit edelliseen kysymykseen kyllä, pyydämme vastaamaan myös seuraavaan

Mikä vakuutti tilaamaan Nettihotellista?:Mistä kuulit palvelustamme?:


Muuta vapaamuotoista palautetta: